Frusen

Idag när vi vaknade va de svinkallt i lägenheten = 15 grader!!!

Mina händer va iskalla, mina fötter. Hela jag. Galet är de rätt ordet!

Nu har jag varot hos min far och hämtat sånna däringa värme-blås-saker. Vilket hjälper väldigt bra måste jag säga. Jag har redan börjat tina upp :D

Jag hoppas Emma har lagt upp bilderna från kalaset. Måste se hur väl jag lyckades igår. Jag blev ju vald till mingelfotograf. Inget mig emot. Älskar att fota!







Dagen efter

Hade väldigt trevligt hemma hos Emma igår :D (ska sno lite bilder från henne)

Kom hem relativt tideigt. Halv tolv kanske? Trots att jag inte drack något igår så känns dagen som en dagen efter dag. Skumt. Jag vandrar väl kvar i mina gamla banor!

Har hunnit köra hem Emma, den andra, idag och smaskat i mig en nachoplate. Torggrillen is the shit!

Nu ska jag återgå till Planet Earth på Animal planet. Ja, jag gillar den kanalen. Väldigt fascinerande. Testa det någon gång.






Hit the city

Snart på gång. Synd bara att Emmas buss är en nypa sen.

Ikväll blir det party. Jag tror det kommer bli jätteroligt!





Lookime

Ikväll far jag till Emma. Filmkväll. Mysigt ska det bli. Om vi kommer dit vill säga... Svin halt på vägarna... :S


Dagens kläder har jag skrapat ihop.

Lång T-shirt Julklapp. Leggings Gina. Tofflor Julklapp.
Svart svart svart. Men det funkar alltid.






.....

Så nu är jag klar med mitt telia ringande. Nu funkar min tv i allafall men inte telefonen. Va de värt att skaffa det här dumma "paketet" med tv, bredband och telefoni?
Svar: NEJ.

Så jävla korkat.

Nu ska jag duscha.







Tidsfördriv

JAG HATAR ATT VÄNTA!

Tänk så mycke tid man slösar allt som allt i sitt liv bara för att måste vänta på allt. Bussen til exempel. Jag har åkt buss til skolan under hela min skoltid. Från när jag började nollan till jag tor studenten. Det är ju asmycke väntan på bussen! Helt galet.

Eller för dom som äter mycke på resturang. Väntan på maten?
Eller när man står i kö när man shoppar?
Eller på banken och apoteket, alltid lång kö!

Fast värst av dom alla är där jag sitter fast nu. Telia. Femton minuter. FEMTON MINUTER! Sen när man väl kommer fram blir man vidarekopplad, för det va ju inte rätt man fick prata med. GAH!

Får jag inte löst det här idag så kommer jag gå bärsäkagång.






Mind

Jag är en tänkare.

Jag skulle aldrig klara av att meditera eller något sånt där sinnesavslappnande krams.

Jag är en tänkare.

Jag tänker även fast jag inte tänker på något. Jag tänker på att jag tänker på att tänka.

Så ni vet.





Inköp

Hittade INGENTING tills på lördag och nu börjar herr panik smyga sig på.
Jäkla skit.

Men jag blev väldigt inspirerad av min vän Emma igår när hon var här. Hon hade massa fina armband. Jag har alltid gillat armband och särskilt många på samma arm. Så idag inhandlade jag två nya armband. Jag gillar dom :D

Dom nya är det närmast handen och det näst sista

mot mig! Det första va två-i-ett. Gillar´t.

 

Jag får fortsätta mitt sökande efter en outfit imon. Nu är jag slutkörd och sugen på chips...

 

 

 


LookiMe

Dagens klädsel.

Kavaj Second hand. Linne Gina Tricot. Byxor Ge-kås. Skor Skostop.

Lilla bilden är en längtan efter varmare tider. Skor Jimmy Choo.

 

 


Wiho

Jag är redan vaken! Och har varit det sen åtta med ;)

Idag ska jag kila till B-young eller något. Måste hitta en klänning tills på lördag, allt jag provade igår va ju rena nitlotterna. Så fruktansvärt ugly. ALLT! Man kan ju inte matcha två plagg med olika färger om inte en färg är neutral, tex. svart vit eller grå. Kanske , men inte för mig.

Funderar på om jag ska göra mig en macka och oboy. Uppfinnaren av oboy äro helig. I min värld.






SV%JD#X!!!

Ungefär så arg är jag nu. Jag ska på ett kalas på lördag där svart och vitt är förbjudet. Jag som är likblek. Jag som inte passar i färg. Jag som inte äger några plagg med färg. (Typ) Jag blir galen! HJÄLP MIG NÅGON!!!

SÅHÄR ARG!





Färdig!

Sådär ja! Då har man gjort sitt för dagen. Jag är glad över att jag fick tummen ur och gjorde det här. Gardinerna samlar så himla mycke damm om dom drar i golvet. Och ja, jag städar. Tro det eller ej. Förlåt mamma för att jag sydde upp mina vita gardiner med svart tråd. Men jag hade ingen annan :S

Detta genomfördes med världens häftigaste symaskin. En klenod från Husqvarna. Tack för att jag fick den mamma :D Mer än älskvärd!

 


Gardiner

Nu ska jag faktiskt sy upp mina gardiner. Det är på tiden. Vi får väl se hur det blir. Kanske snett och jäkligt?




Twätt

Jaha, idag är min uppgift att tvätta. Fördelen med att bo hemma är att man ibland får hänga upp tvätten, men thats it. Flytta hemifrån och allt ligger hos dig själv! Fast det är klart. Det får de väl vara värt ;)

Funderar på att sy upp mina gardiner med. Måste köpa semlor till fikan ikväll. Något mer?





I mina skor

Åhh idag fick jag mina skor från H&M. Jimmy Choo. Satt som handen i handsken! GAH!!! Jag blir galen. Så snygga är dom. Plus att jag hittade värsta kapet inne på Bianco Footwear. Jag fullkomligt älskar den butiken. Jag vet att jag redan är väldigt lång (181 cm) men vem älskar inte högklackat!? (förutom Isabell för hon är pucko.)

Här har vi mina puddingar i allafall:


Dåliga bilder jag vet. Men av någon outgrundlig anledning vet jag inte var min sladd till kameran är. Konstigt. Jag som aldrig -host- tappar bort något...

 


Rolf

Igår hade jag och Niklas en rätt rolig diskussion innan vi somnade.

Det är så att jag har en get-man i min garderob. Han är en slags demon som flyttade dit efter att jag sett ett avsnitt av ghosthunters. Tänk er Phille (stavning?) i herkules, fast tiotusen gånger äckligare. Och varje gång jag vaknar mitt i natten är jag rädd att jag ska se get-mannen stå vid min sängkant och dra in mig i garderoben. Så igår så pratade vi om att vi borde döpa honom.

Niklas: Vi borde döpa get-mannen till något...
Jag: Get-mannen? (Han heter ju redan det tänkte jag)
Niklas: Ja... (Funderar vidare)
Det är tyst i några sekunder...
Niklas: Jaha nu fattade jag. Han heter ju redan get-mannen! (Uppenbarelse för Niklas. Grattis!) Fast han borde få ett riktigt namn ju.
Jag: Rolf.
Niklas: Ja!

Hela grejen med att han va trög och inte fattade är det roliga om ni inte förstår det!

Nu ska jag pysa iväg till fabror doktorn!


Här är rolf. Ingen bra bild jag vet. Men jag har ingen mus till tangentbordet så de va ju as svårt. Men ni får ju endå en liten hum om hur han ser ut!



Puss!

Nytt! (edit)

Bara för att jag har lite för mycke fritid och för att jag kan, har jag ändrat om lite. Och jag gillar det :) Vad tycker du?



Puss!

Dreggel

Semlor. Måste... ha... semlor...

Gult

Då vandrar jag snart mot staden med min mor och syster. De blir nog kalasbra.

Jag önskar det blir vår snart. Så jag kommer ut med kameran. Borde egentligen göra det nu med. Men det är ju galet kallt :S Älskar naturen och allt som hör till. Ja, den dagen kommer nog :) Hoppas jag!




Puss!

Flickor

Sitter och tittar på kalenderflickorna. Har inte sett den förut, och den är väldigt charmig! Just nu är det paus, som förövrigt är tvåtusentrehundrasjuttioåtta timmar lång. (Med liten överdrift.) Svensk reklam, nästan all svensk reklam, är så fruktansvärt dålig.

Fast det kanske är det som är knepet. Jag brukar alltid få dåliga reklam-slogans och löjliga melodier på hjärnan. Ett tag va reklamerna helt okej. Men nu känns det som om reklamskaparna har fått idétorka eller nått i den stilen. Värdelöst.

Jaja, tillbaka till the movie.




Puss!

Mlä

Usch vad jag har tråkigt idag! Fast jag är nöjd med mitt hår. Det blev kanon! Från och med nu ska jag bara göra det ljusare. Tror jag att jag har bestämt mig för. Men sen så kan det ju vända på en femöring.

Haha måste berätta en kul grej. Min sambos dotter Ella är här över helgen. Så har jag en liten rasthage till Våfflan där han skuttade runt för tillfället. Då ville Ella hoppa in och leka med Våfflan så jag lyfte in henne. Så sätter hon sig där en stund och klappar på Våfflan. Sen så säger hon såhär:

-Men Jonna, det ligger ju bajsbitar överallt!, och så ser hon frågande ut.

Då har Våfflan inte hunnit till sin låda ut lagt några bajsar utanför. Så jag säger det till henne.

-Men då måste du hämta en plastpåse som vi kan lägga bajsbitarna i.

Jag hämtar en liten plastpåse och ger den till henne. Hon tar emot påsen och ser sen lite tveksam ut...

- Du får plocka upp dom förresten. Så ger hon tillbaka den.


Jag tyckte det va jätteroligt i allafall. Fast det hade varit roligare för er om ni också sett hennes ansiktsuttryck! Bajsbitar... Haha det äär ju hysteriskt kul!



Puss!

Färg

Snart så ska jag färga håret. Det behövs kan jag säga. Får se vilken färg det blir. Jag velar mellan mörkt och blont :S Måste sluta titta på massa gamla bilder. Man ändrar ju sig hela tiden.



Puss!

Skor

Jag har länge velat beställa saker från Forever 21 men inte vågat. Om någon har gjort de så får denne gärna höra av sig till mig om hur frakten och tullen funkar.

Varför finns alla fräsiga kläder så långt långt borta? Eller så har jag inte förmågan att hitta dom som finns nära nära.




Puss!

Manet

Jag har ett fruktansvärt sug efter att göra något. Typ åka någonstans. Eller nått.  Plus
att jag är VÄLDIGT sugen på semlor. Mmm, semlooor.  Jag får ta tag i det här och gå
och köpa. Västra bageriet ska det vara. Bästa semlorna ever made. Seriöst. Fast ni
får inte köpa där för då kommer alla att ta slut. Så de så :P


Jag skulle vilja testa på att vara en manet. Bara glida omkring hela dagarna. (Som om
jag gör något annat nu heller) Men endån. Ni förstår. Semlor here I come!




Puss!

Crank

Sitter och kollar på massa bilder på datan. Har filmen Crank på tv:n. Den är faktiskt helt okej. Titta på den om ni inte gjort de. Den började nyss. Kanal 6.

Det slog mig att jag inte har så mycke bilder på mig själv. Och absolut inga nyare. Jag gillar ju att vara bakom kameran. Plus att jag ser ut som skräp på bild :S

Mina köttbullekinder förstör mest. Tror jag.

 

Puss!


OTH

Nu under min arbetslösa period har jag fastnat för One Three Hill. Igen.  Jag såg hela första säsongen. Stundtals så är det väldigt bra. Sånna intriger. Och så kärleken förstås.

Från det ena till det andra. Jag längtar till våren.




Puss!

MAT!

Nu ska jag iväg och luncha med Micka. Mmm, sallad på Stantons. Gottigotti! Hörs senare.


Puss!

HAHAHA!

Haha Niklas ringde nyss och sa att han va tvungen att berätta en hemskt rolig sak!

Hans bror Mattias hade ett missat samtal på mobilen från ett okänt nummer. Så han ringer upp. I den andra änden svarar en liten flicka.

- Hej! Är det du som är Mattias i EMD?

HAHAHAHA jag tror jag dör. Småtjejer gör visst allt nu för tiden! ;D



Puss!

Slappis

Idag har jag hunnit med att åka till Varberg. Skulle ha en mojäng till ett terrarie men det fanns inte. Så då blev det en sväng till HM, där hittade Niklas en jättefin jacka. Jag gick dock tomhänt hem. Därför ska jag strax surfa in på Hms hemsida och se vad jag kan hitta där. Ibland är det jobbigt att gå i butikerna. Nätet är smidigt.

Våfflan har fått en liten rastgård nu. Och jag gissar att han diggar den. Han får till sånna hopp ibland att man knappt kan sluta skratta. Han är för söt!


Han är lite av en slappis. Mestadels. :)



Puss!

Posten

Min sambo fick ett fint litet paket in brevlådan idag. Nyfiken som jag är ville jag ju givetvis veta vad det var. Men det fick jag inte. Så jag gick och satte mig i tv-rummet. Han försvann in i köket och va kvar där en liten stund. Sedan kommer han ut med en liten burk i handen. Vad finns i?

Jo den här lilla krabaten. En brachypelma smithi. En fågelspendel. Att jag blev arg. Köpa djur sådär utan att säga något till mig. Fast det har gått över nu. Vi har haft spindlar förr så det är ju ingen big deal, men endån ;)

 

Puss!


Ormar

God morgon!

Idag så blir det säkert en liten "roadtrip" om min sambo får som han vill. Han har övertalat sin mamma att hans lillebror ska få ha en egen orm. Vilket hon har varit emot. Vi har ju tre stycken hemma hos oss, och sedan den första flyttade in har han lillebror velat ha en han också. Så idag kanske den drömmen slår in!

Förhoppningsvis så blir det inte så långväga åkning. Varberg om jag har tur. Trelleborg om jag har otur.



Fotograf: Jag (Copyright)
Här har vi våran Tigerpyton Clint. Han är väldigt snäll. Även fast han kanske ser lite lurig ut ;)

Puss!

SEMLA

Jag älskar semlor! Jag vet inte hur många jag trycker i mig vara "säsong", men jag tippar på ett ganska högt tiotal. Idag fick min sambo ett finfint erbjudande via sms. "Ta 4 betala för 3". kanon! Så vi åkte och köpte.

När vi väl va där och fick våra semlor nedpackade frågade hon om vi var väldigt förtjusta i semlor (med tanke på att vi skulle ha 4 och bara va 2). Min sambo som är väldigt vältalig av sig börjar prata på som vanligt.

(S= Sambo, E= Expedit och J= Jag)

S:
Ja, det är ju det enda positiva vid den här årstiden, hehe.
E: Men vad är det som är så speciellt med semlor?, ler.
J: Nej, men det är väl enkelheten med den kanske, hehe.
E: Ja, nä då är den för enkel för mig, hehe.
S: Näe det gifter sig bra i käften, hehe.
E: Haha jaha så det är därför!

Ja jag säger då de. Vad är det som gör att jag fullkomligt älskar semlor? egentligen...? Jag vet faktiskt inte. Och jag bryr mig inte heller. Ge mig en semla. Då är jag nöjd!

Puss!

Jerry Springer

Alltså, jag har försökt få tag på min läkare i tusen år. Jag fick sätta
klockan eftersom dom har telefontider mellan 8 - 9. Och enda sen
tjugo i nio har de varit upptaget (Jag gick inte upp direkt när klockan
ringde, okej...?)


Jag börjar tro att jag sitter och ringer till fel nummer eller nått. Hade
dock inte förvånat mig om så va fallet... suck.

Så istället för att krypa ner i sängen igen så sitter jag och tittar på
Jerry Springer. Ahh, dom är ju toppen! Sen hur mycke skådespeleri
det är, bryr vi oss inte om. Det är ju helgalet! :)

Puss!

Försök två

Efter en misslyckad shopping-lördag tog jag nya tag och for till Halmstad
idag. I hopp om att finna min hallmöbel. Vandrade in på Chilli, Jysk och
Select (i FBG). Men näe, inga hallmöbler i sikte. Men idag kom jag inte
hem tomhänt i alla fall. En tv-bänk och ett skoställ! Kanoners.

Sen så hittade jag en jättefin vattenkaraff och ett smörgåsjärn på Cervera
som fick hänga med hem. Så jag är nöjd med dagen trots att jag inte fann
någon hallmöbel!

Nu har jag lovat att fixa kabelkanalerna så lilla Våfflan kan få springa runt
som han vill i lägenheten.

Puss!

Paj.

American Pie måste vara de bästa ungdomsfilmerna gjorda någonsin.
Dom är tidlösa. Kommer alltid vara roliga. Och ingen annan film i samma
gener har varit nära. Eller? Inte vad jag kan komma på nu i alla fall. ;)

Så om ni inte kommit på de än så gillar jag att titta på film. Är ni ute efter
recensioner, eller något liknande, så har ni sannerligen hamnat rätt!

Nästa film; Scary movie 2. (Bara för att den går på tv)


Puss!

XJ*NDK%GS#!!!

FANNS MIN HALLMÖBEL KVAR!? NEJ!!!!
Fans jävla skit. Asarg är jag nu. Ungefär
lika arg som han på bilden ser ut till att
vara, Exakt så arg är jag. Typiskt.


Puss! :@

Kolla läget.


Ankor är söta.  Dom skulle säkert bli goa keldjur. Om man ville.




En sväng i butikerna nu. Jag hoppas jag kommer hem med en hallmöbel.
Gärna med en spegel också. Det vore ju toppen!

Puss!

FILM


Mina vänner Emma och Isabell gick nyss. Vi kollade på Månprinsessan och den va kanon!
Jag tror jag gillar fantasy filmer.



Den fina fjärilskålen kommer från Cervera. Jag gillar den.


Puss!

KATT-MAT?

Kollade på Urban Legends tidigare ikväll. Det är faktiskt kul att titta på. Iaf, den ena myten handlade om dom danska ungdomarna som åt katt. Kommer ni ihåg? Den ena tjejen där sa att dom tyckte att slaktdjuren i Danmark behandlades illa och dom ville visa, genom att käka en katt, att alla djur är lika värda.

Detta tyckte jag va fel sätt att "visa" att alla djur är lika. Men sen har jag inte kommit på ett bättre sätt. Men endån. Att äta en katt bevisar ingenting. Enligt min åsikt.

Katter är keldjur. Så äré! Och kaniner ;)




Söta lilla Knubbe på bilden :) R.I.P. (Nej han blev inte tillagad)

PUSS!

SKITIGA JOBB?

Sitter och tittar på Mike från Skitiga Jobb på tv:n. Han som gör alla olika äckliga jobb bara för att.

Jag är väldigt arbetslös. Vill ju jättegärna ha ett jobb, men inte vad som helst. Faktiskt. Men Mike, jag blir väldigt gärna din kollega! Vi hade haft det kalaskul tillsammans :)



Bygga hus skulle nog inte passa mig... spaghettiarmar -harkel-

Puss!

GOD MORGON!

Godermorgon! Nej jag gick faktiskt inte upp nu, har hunnit duscha och grejer ;)

Eftersom jag har visat bilder på grundarna och även mig själv som sitter här och skriver. Så måste jag ju givetvis presentera person (eller ja, individ) nummer två. En mycket mysig, söt och bedårande liten sak. Han heter Våfflan och är en kaninis :D



Dålig bild jag vet. Men det är vad ni får för tillfället!

Puss!

Grundarna (Ja, nästan iaf)

Jag tänkte börja med att tillägna mitt andra inlägg åt de söta töserna jag nämnde i inlägget under :)

Först så har vi Emma   och sedan Maria.       Sen så har vi ju hjärnan bakom de hele...



Puss!

mahaha

Jag vill tacka Emma och Maria. För att ni har fått mig att ta tag i mitt liv. (=skaffa mig en blogg)

TACK! :)

RSS 2.0